Speeduino is now on Github Sponsors (Rather than Patreon): https://github.com/sponsors/noisymime
For any discussion not specifically related to your project
User avatar
By JochemsTR
#44009
Hello,
setup Fuel Pump thru Relay, board default (should be Pin24).
Power on, Fuel Pump not running. Test Output Hardware, Injectors are working, but no fuel.
Am I correct in understanding that Fuel Pump should be working immediately after Power Up, or how can I test the Fuel Pump. Is there some kind of Output Test function for Fuel Pump?
Trigger not hooked up yet.

Jochem
User avatar
By turboedge
#44012
Hi Jochem,

This should help if you don't already have it: https://github.com/turboedge/SpeedyBoar ... ctions.pdf

It should prime with power on. Is the board type set to UA4C? The fuel pump is pin 23 on the arduino. There is an LED on the board that should light to let you know its working. If it is not and you want to check the circuit you can jump 5v to pin 23 on the arduino. That will trigger the output manually.

Weaver
User avatar
By JochemsTR
#44026
Weaver,
accoording to the document, FLPUMP is on 24....Tacho is 23...
or am I missing something here?
Attachments
Pins.JPG
Pins.JPG (76.73 KiB) Viewed 576 times
User avatar
By JochemsTR
#44045
Rather embarassing....
I somehow made the assumption that FuelPump is a voltage output....corrected the wiring on the relay....
By theonewithin
#44085
JochemsTR wrote:
Fri Jul 03, 2020 5:06 am
Rather embarassing....
I somehow made the assumption that FuelPump is a voltage output....corrected the wiring on the relay....
For anyone else reading this...

ALL Speeduino outputs switch to GND other than the Ignition.

Perhaps post your tune. And a log of it cranking/r[…]

Hi JHolland Thanks for the comment. This gives me[…]

Sync loss on gsxr

I see you did find the DC settings on your scope :[…]

540HP NA 7L V12 3Seater

Thanks for the suggestion, I had not considered th[…]

Still can't find what you're looking for?