Speeduino is now on Github Sponsors (Rather than Patreon): https://github.com/sponsors/noisymime
For anything related to these forums itself including moderation, suggestions, artwork etc.
By turbotech
#17776
Logging in by the following method brings a user to an insecure login page.

Google "speeduino"
Click on the speediuno wiki link
Click on forum
Click on a thread and click reply
The user is presented with an unsecure login page
By noisymime
#17797
Looks like those links on the wiki weren't pointing to the https URL. I've fixed it up now and you should be getting directed to the secure page rather than the cleartext one now.

Thanks for letting me know!
User avatar
By PSIG
#17856
On the same subject; login links in notification emails for PMs are HTTP. Any way to make email notices link to HTTPS login page?

David
By noisymime
#17859
PSIG wrote:On the same subject; login links in notification emails for PMs are HTTP. Any way to make email notices link to HTTPS login page?
Good call. Will have it done shortly.
By noisymime
#17861
I've gone one better and forced ALL connections to speeduino.com to be to https. This should solve the problem everywhere :D
User avatar
By turboedge
#18207
noisymime wrote:I've gone one better and forced ALL connections to speeduino.com to be to https.
I hate to be the bearer of bad news, but this is not working. If you click the forum link at the bottom of the wiki it sends you to the http connection and does not force the https connection. Also, if your browser remembers http or you type speeduino.com/forum into the address bar, it connects as http.
By RichCreations
#18332
turboedge wrote:
Thu Apr 27, 2017 3:55 pm
noisymime wrote:I've gone one better and forced ALL connections to speeduino.com to be to https.
I hate to be the bearer of bad news, but this is not working. If you click the forum link at the bottom of the wiki it sends you to the http connection and does not force the https connection. Also, if your browser remembers http or you type speeduino.com/forum into the address bar, it connects as http.
I can confirm this...
By tx_haggis
#45894
noisymime wrote:
Thu Apr 13, 2017 10:12 am
I've gone one better and forced ALL connections to speeduino.com to be to https. This should solve the problem everywhere :D
Sorry, not working. I use the HTTPS Everywhere plugin, so if HTTPS was available it would definitely have redirected.
User avatar
By PSIG
#45905
tx_haggis wrote:
Fri Oct 16, 2020 1:02 pm
Sorry, not working. I use the HTTPS Everywhere plugin, so if HTTPS was available it would definitely have redirected.
I also use the HTTPS Everywhere plugin and have not had any issues (that I'm aware-of). Please point to a specific instance or link that isn't working, for testing or others to try.

Here are wiring diagrams for three Ch(203 or 209) […]

Ok, you can't bypass the 5v regulator, it must hav[…]

Modified 3 cylinder

You should read up on how OEM go about shutting do[…]

Gauge output options? (0.4.4C Board)

At the moment only teensy natively supports th[…]

Still can't find what you're looking for?