New wiki and manual has launched! Check it out at http://wiki.speeduino.com
Help with building your Speeduino, installing it, getting it to run etc.
By dazq
#41154
If tunerstudio is working with JUST the Arduino WITHOUT the speeduino PCB attached then the problem IS with your pcb
By Uocococo
#41167
Hi! I still looking for the issuse.
Now I check the voltage of the PCB power supply and its 5V -> So is working good.
I was wondering if reset is ON everytime, coud you tell me what voltage is in the pcb_pin RESET?
I have 5V in the red mark
Attachments
Captura.JPG
Captura.JPG (56.17 KiB) Viewed 2912 times
By Uocococo
#41183
Uocococo wrote:Hi! I still looking for the issuse.
Now I check the voltage of the PCB power supply and its 5V -> So is working good.
I was wondering if reset is ON everytime, coud you tell me what voltage is in the pcb_pin RESET?
I have 5V in the red mark
The reset pin need to be 5V for avoid reset.
I've been testing the PCB and the poder supply is OK, all the diodes are conected properly...
Any thoughts? :geek: :cry:
By Uocococo
#41184
IT'S WORKING!!!
The TX0 was grounded to GND, for that reason my Pc recognizes the arduino but tunner studio not.
:D :D

The next step is mount speeduino in my car.
Attachments
f48119ef-39f0-4e11-9b6f-1cf14bada42c.jpg
f48119ef-39f0-4e11-9b6f-1cf14bada42c.jpg (182.23 KiB) Viewed 2879 times

Thanks for the links to the reference projects, I'[…]

alternative components?

I can substitute tc4424 to ir4427? Pros cons?

Well no luck so far the pinouts on the conector ar[…]

STM32 development

Hi All I fixed the SPI flash as EEPROM again and […]

Still can't find what you're looking for?